אסאדו ובשרים - צליית בשר מסורתית ארגנטינאית


קייטרינג פמפה - מומחים לאסאדו ארגנטינאי, עם ניסיון של מעל ל-30 שנה

 כנראה שתרגישו שאתם בארגנטינה עם גריל האסאדו הארגנטינאי שלנו, במיטב מסורת הגאוצ'ו. האוכל שלנו כשר ועשוי מבשר איכותי וטרי מישראל ומדרום אמריקה.

פמפה הוא גאוצ'ו ותיק שעלה לארץ ישראל לפני ארבעים שנה. הוא הביא עמו את הניסיון האישי שלו וההתמחות שלו בצליית בשרים בדרך המסורתית של הגאוצ'ו הארגנטינאים.

בשר עוף – אנו מכינים סטייק עוף או פרגיות, שיפודים או סלטי עוף אסאדו.

בשר כבש – חזה כבש שלם או נתחי כבש שלמים אחרים. הצלייה נעשית באטיות על רשת מעל גחלים, או בתלייה על חרבות אסאדו ממתכת מעל האש. חלק מהבשר נכנס לתנור גריל ועישון לטעמים מיוחדים. צליית הבשר נמשכת כ -4 שעות.

בשר בקר – אנו משתמשים בבשר בקר שגודל בתנאים הטובים ביותר עבור אסאדו - בשר אנגוס, שרולה, בופאלו או זני בקר איכותיים נבחרים. אנו צולים נתחים גדולים וחלקי בשר שלמים בגריל, בתלייה על חרבות מתכת, גריל או מעשנות, בין 4 ל – 6 שעות.

  

התקשרו אלינו לבירורים וטעימות

      050-5234133