צליית בשר מסורתית

שיטות ייחודיות של צליית בשר, הדרך הטובה ביותר לצלות בשר.

בשר כשר מחוות גידול מקומיות בשיטות אסאדו של הגאוצ'וז הארגנטינאים. קייטרינג אסאדו

 

צליית הבשר בשיטה המסורתית עורכת בין 4 - 5 שעות, הבשר נתלה מעל לאש על חרבות ולאחר מכן ממשיך להתרכך על הגריל. בקייטרינג פמפה אנו מכינים את הבשר בשיטות הייחודיות לקייטרינג שלנו מפי פאמפאס ואלפרדו שעלו מדרום אמריקה לישראל וחיו כבוקרים בחווה בארגנטינה וכל חייהם צלו בשר ולמדו שיטות מסורתיות ממשפחתם והתרבות בה גדלו.

צליית בקר, כבש, עוף ואווז על הגריל

בשר הנצלה בשיטות הצלייה המסורתיות של הגאוצ'וז הארגנטינאים, מפי פאמפאס הגאוצ'ו שעלה ארצה. הבשר נתלה על חרבות לצלייה איטית של אסאדו מעל לבריכת גחלים. ניתן גם לעשן את הבשר במעשנות מקצועיות או לצלות אותו על הגריל, כמנת ברביקיו. כמו כן ניתן לצלות בשר על פלטות חמות ליצירת פינגר פוד אסאדו עם שימוש עם בשר מגריל האסאדו המרכזי, כמנת פתיחה, בעמדות אסאדו ומנות אחרות משולבות. קייטרינג פמפה מספק גם עמדות מיוחדות ומעוצבות כולל פוד טראקים ותחנות נושא עם מטבחי פיוז'ן מכל העולם, סושי ומנות ייחודיות אחרות מתוך תפריט מגוון.
עוף בגריל ברביקיו

עוף בגריל ברביקיו

בשר אסאדו

בשר אסאדו

גריל מקצועי של אסאדו

גריל מקצועי של אסאדו

מעשנת אבן לבשר מרוכך

מעשנת אבן לבשר מרוכך

פינגר פוד מנת קבבוני עוף, עם פרי מיץ לימון, תיבול וירק

פינגר פוד מנת קבבוני עוף, עם פרי מיץ לימון, תיבול וירק

בשר אסאדו עם מיץ ותבלון סודי ומיוחד לקייטרינג פמפה

בשר אסאדו עם מיץ ותבלון סודי ומיוחד לקייטרינג פמפה

נקניקיות וואגיו בשר פרה יפנית

נקניקיות וואגיו בשר פרה יפנית

בשר אסאדו בקייטרינג פמפה

בשר אסאדו בקייטרינג פמפה

בשר אסאדו בצלייה על חרבות מעל בריכת גריל

בשר אסאדו בצלייה על חרבות מעל בריכת גריל

עמדות בופה לתוספות עם הבשר

עמדות בופה לתוספות עם הבשר

עמדות אסאדו מסוגגנות עם סוגי בשרים מגוונים

עמדות אסאדו מסוגגנות עם סוגי בשרים מגוונים