צליית בשר מסורתית בסגנון הגאוצ'וס ולפי השיטות של פמפה

שיטות ייחודיות של צליית בשר המגיעות מארגנטינה. הדרך הטובה ביותר לצלות בשר.

צליית בשר איטית עם חרבות

 

צליית הבשר בשיטה המסורתית עורכת בין 4 - 5 שעות, הבשר נתלה מעל לאש על חרבות ולאחר מכן ממשיך להתרכך על הגריל.

בקייטרינג ג'ודי פמפה, אנו צולים בשר מסוגים שונים, על גריל ענק, בתוך מעשנות ובתלייה על חרבות.

תליית בשר כבש לצלייה - הבשר יוצא רך וטעים מאוד, הצלייה נערכת במשך כ 4 שעות, לפני ובזמן האירוע והאורחים נהנים מבשר משובח בצלייה נהדרת.

צליית עוף, אווז או ברווז על הגריל

צליית עוף וברווז, על הגריל, במעשנות, ובצלייה איטית.
גריל אסאדו

גריל אסאדו

גריל מקצועי של אסאדו

גריל מקצועי של אסאדו

מקצועני גריל אסאדו

מקצועני גריל אסאדו

אסאדו חזה אווז

אסאדו חזה אווז

המבורגר אסאדו גריל

המבורגר אסאדו גריל